f

Työnantajien tarjoamat maksuvälineet

Pirkan opiston kurssien maksuvälineenä käyvät Smartum kulttuurisetelit ja liikuntasetelit, Smartum -verkkomaksu, Smartum -mobiilimaksu Tyky-kuntosetelit, Tyky Online -maksu, Virikesetelit, Edenred -mobiilimaksu, ePassi (sportti- ja kulttuuripassi) sekä Eazybreak -mobiilisetelit verohallinnon ohjeiden mukaisesti (www.vero.fi) 


Mikäli suoritat maksun työnantajan tarjoamilla maksuvälineillä, älä jää odottamaan laskua, vaan suorita maksu heti seuraavien ohjeiden mukaan:

Maksut edellä mainituilla maksuvälineillä on suoritettava lyhytkursseista viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista ja koko kevätlukukauden kestävistä kursseista viimeistään 31.1.2018, opiston toimistoon, Lempäälän toimipisteisiin tai Pirkkalan toimipisteeseen.

Jos ilmoittaudut kurssille sen jo alettua ja haluat maksaa em. maksuvälineillä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla pirkanopisto@nokiankaupunki.fi.

Jos haluat, että opisto veloittaa kurssimaksusi ePassilta tai Tyky Online -tililtäsi, ota heti ilmoittautumisen jälkeen yhteyttä opiston toimistoon. Mikäli maksat itse verkossa Smartum Saldolla (opisto ei voi veloitusta tehdä) tai muulla em. maksuvälineellä, ilmoita siitä heti opiston toimistoon ja toimita kuitti maksusta opistolle. Tositteesta tulee näkyä selvästi, minkä kurssin maksun olet maksanut.

Voit halutessasi maksaa käteisellä työnantajan maksusetelien ja loppusumman erotuksen siten, että lasku tulee kokonaan maksetuksi. Kurssimaksua ei saa maksaa kokonaan käteisellä. Osalaskutuksia ei tehdä. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä. 

Edellä mainituilla maksuvälineillä ei voi maksaa ruoka- ja juomakursseja, lapsi-vanhempi-kurssien maksuja, materiaalikuluja eikä opintoretkiä, tutkintoon johtavaa koulutusta tai koulutusta, jota voidaan hyödyntää tutkinnon osana (Taiteen perusopetuksen lukukausimaksut, Kelpoisuuskoulutukset). Lisätietoja Verohallinnon sivuilta www.vero.fi .

Maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa toisen henkilön kurssimaksuja. Asiakas on vastuussa maksuvälineensä oikeasta käytöstä. 

Setelimaksuja ei palauteta. Mikäli ilmoittaudut kurssille kesken lukukauden, ilmoita samalla toimistolle, jos haluat maksaa seteleillä.