f

Kurssihaku ja ilmoittautuminen

ti 8.8.2017 klo 12.00 alkaen              

ILMOITTAUDU NETISSÄ
sekä (03) 5652 2500


Opintoneuvonta ja suunnittelu                            Koulutussuunnittelija Ida-Maria Sirén                             puh. 040 133 4228

Toimistosihteeri                                                                                                         Kati Heino, puh. 040 133 4217


Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi


Katso myös:

LUENNOT JA SEMINAARIT

 


Sivun teos: Tarja Lahtinen

 


Liikunta

LiikuntaPirkan opisto tarjoaa monipuolista liikuntatarjontaa vauvasta vaariin.

Pirkan opiston liikuntatarjonnan tavoitteena on edistää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Liikunta on hyvää vastapainoa kiireiselle arkielämälle ja se myös auttaa jaksamaan arjessa paremmin. Liikunnan myönteisiä sivuvaikutuksia ovat terveyden ylläpito ja sairauksien ehkäisy.

Opiston pilates-, jooga-, venyttely- ja kehonhuoltokursseilla liikutaan rauhallisesti ja turvallisesti. Tunneilla pyritään lisäämään liikkuvuutta ja kohottamaan kuntoa ilman hyppyjä. Tunnit sopivat erityisesti vähän liikuntaa harrastaneille, tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville sekä ikääntyneille.

Opiston muilla liikuntakursseilla (mm. muokkaus, lihaskunto, kiertoharjoittelu, kuntonyrkkeily, kahvakuula, tanssillinen liikunta) parannetaan lihaskuntoa, liikkuvuutta ja/tai aerobista kestävyyttä. Kaikilla liikuntatunneilla jokainen liikkuu oman kuntotasonsa mukaisesti.

Valitse liikuntatarjonnastamme itsellesi sopiva kurssi ja tule rohkeasti mukaan liikkumaan.

Liikunnallista elämäntapaa tukevat myös Terveys ja itsehoito -osion kurssit.