f

Kurssihaku ja ilmoittautuminen

ke 3.1.2018 klo 9.30 alkaen

ILMOITTAUDU NETISSÄ

sekä (03) 5652 2500

 

Opintoneuvonta ja suunnittelu

Suunnittelijaopettaja Mikael Härkänen
(aikuisten kuvataide, kuvataiteen perusopetus)
puh. 040 133 4216

Suunnittelijaopettaja Heikki Riikonen
(lasten ja nuorten kuvataide, kuvataiteen perusopetus, perhekurssit)
puh. 040 133 4215

 

Toimistosihteeri Kaija Tomperi
puh. 040 133 4223

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi


Katso myös:

MUOTOILU

NÄYTTELYT 

LUENNOT JA SEMINAARIT


Kuvataide

Pirkan opisto tarjoaa monipuolista kuvataiteen opetusta aikuisille. Tarjolla on oppia eri kuvataiteen menetelmistä, kuten piirustuksessa, maalauksessa, kuvanveistossa ja grafiikassa. Eri kursseja myös erilaisista uudemmista kuvataiteen menetelmistä järjestetään vuosittain. Mahdollisuus on myös opiskella kuvan käsittelyä sähköisin menetelmin, kuten videota, kuvankäsittelyä, yms. Opettajina toimivat kuvataiteen eri osa-alueiden ammattilaiset.

Eri tekniikoiden ja menetelmien lisäksi kuvataideryhmissä on mahdollisuus tavata samanhenkisiä ihmisiä ja pohdiskella oman taiteellisen työskentelyn suuntia ja motiiveja. Luennoilla, yhteisillä galleriakierroksilla ja retkillä voi syventää näkemyksiään taiteesta.

Vapaatavoitteisen aikuisten kuvataideopetuksen lisäksi ohjelmassamme on myös kuvataidekursseja, joissa aikuinen ja lapsi voivat työskennellä yhdessä.

Pirkan opistossa voi opiskella myös visuaalisten taiteiden – kuvataiteen ja käsityön – perusopintoja, joita tarjotaan sekä aikuisille että lapsille.

Airi paananen kuvataiteen perusopetus (kopio)

Teos: Airi Paananen