f

Kurssihaku ja ilmoittautuminen 

ke 3.1.2018 klo 9.30 alkaen


ILMOITTAUDU NETISSÄ
sekä (03) 5652 2500Opintoneuvonta ja suunnittelu

Koulutussuunnittelija Päivikki Koikkalainen                puh. 040 133 4212

Toimistosihteeri Merja Rantakaulio
puh. 040 133 4221

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi


Katso myös: LUENNOT JA SEMINAARIT
Sivun teos: Virpi NiskanenKäytännön taidot

Käytännön taitoihin kuuluvat muun muassa kotitalouteen ja ruokakulttuuriin sekä tietotekniikkaan liittyvät kurssit.  Vuosittain järjestetään myös tutkintoon johtavaa opetusta, kuten ensiapu-, hygieniapassi-, järjestyksenvalvoja- sekä laivurikursseja. Puutarhanhoitoon liittyviä kursseja tarjotaan erityisesti kevätlukukaudella. 

Virpi Niskanen (kopio) (kopio)Kotitalouskurssit

Kotitalouskurssit ovat pääasiassa ruoanvalmistuksen ja leivonnan lyhytkursseja. Kursseilla opetellaan ruoanvalmistuksen ja leivonnan perusasioita, mutta tutustutaan myös eri maiden ruokakulttuureihin ja ajankohtaisiin ruokatrendeihin.  Kurssitarjonnassa on pyritty huomioimaan erilaiset ruoka-aineallergiat ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti käyttämään lähiruokaa sekä kausivihanneksia.  Kursseja on suunniteltu eri kohderyhmille, niin miehille kuin naisille sekä lapsille ja lapsi-aikuinen -pareille.

Tieto- ja viestintätekniikka

Tietotekniikan sekä valokuvauksen ja kuvankäsittelyn opetustarjonnassa on erilaisia lyhyt- ja teemakursseja. Kursseilla halutaan kannustaa opiskelijoita hyödyntämään tietotekniikkaa monipuolisesti niin työssä kuin vapaa-ajalla sekä esimerkiksi taiteen tekemisessä. Tietokoneen käytön perustaitojen opetus kuuluu säännölliseen opetustarjontaan.