f

Kurssihaku ja ilmoittautuminen

ke 3.1.2018 klo 9.30 alkaen

ILMOITTAUDU NETISSÄ
sekä (03) 5652 2500

 

Opintoneuvonta ja suunnittelu

Suunnittelijaopettaja Anne Sallinen
(pehmeät materiaalit, erikoistekniikat, perhekurssit, aikuisten käsityön taiteen perusopetus)
puh. 040 133 4213

Suunnittelijaopettaja Mikael Härkänen 
(tekninen työ)
puh. 040 133 4216


Toimistosihteeri Kaija Tomperi
puh. 040 133 4223

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi


Katso myös:

LUENNOT JA SEMINAARIT


Käsityö

Paula-Maija Marjamäki

Pirkan opisto tarjoaa monipuolista käsityönopetusta kaikille käsitöistä kiinnostuneille. Käsityötaitojen ja –työtapojen oppimisen ohessa opitaan suunnittelemaan persoonallisia tuotteita, valmistamaan niitä, arvioimaan omaa työtä ja oppimista. Yhdessä ideoiminen, ongelmien ratkaiseminen ja tekeminen ovat paitsi oivaltavaa myös hauskaa. Kurssien aihevalikoima on sangen laaja – on kudontaa, ompelua, kankaan kuviointia ja värjäystä, huovutusta, neulontaa, virkkausta, nypläystä, käsityökahvilatoimintaa, paperityötä, hopeatyötä, metallityötä, puutyötä, verhoilua ja entisöintiä, lisäksi joitakin erikoiskursseja, mm. soitinrakennusta ja kukka-asetelmia. Tarjolla on muutaman tunnin kestävistä kursseista koko lukukauden tai -vuoden kestäviin. Viikonloppuisin toteutettavat täsmäkurssit ovat erityisen kysyttyjä. Joissakin suosituissa aihealueissa järjestetään peruskurssien lisäksi jatkotason kursseja. Käsityön opetusta järjestetään Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa ja Vesilahdessa useissa toimipisteissä.

Vapaatavoitteisen aikuisten käsityöopetuksen lisäksi ohjelmassamme on myös käsityökursseja, joissa aikuinen ja lapsi voivat työskennellä yhdessä.

Kuvataide- ja käsityökurssien ryhmittely on muuttunut, katso lisää tietoja kurssitarjonnasta myös MUOTOILU –otsikon alta.


Käsityökurssien lisäksi Pirkan opisto järjestää Käsityön taiteen perusopetusta aikuisille Nokialla sekä lapsille Nokialla ja Pirkkalassa.